Nah, help en inspireer elkaar.

Vergeet je taken en afspraken niet meer

Gepubliceerd op 1 oktober 2021 om 19:22

Afspraken plannen met een niet-aangeboren hersenletsel

Neem weer de regie over je eigen leven en vergeet geen taak 

Geen taken of afspraken meer vergeten met de Bbrain Family

 

Vaak wordt er nog gebruik gemaakt van een papieren kalender of van losse briefjes. Daar schrijven we dan de taken op die we die dag willen gaan doen of we schrijven de afspraken op die we niet willen vergeten.Nu is er een elektronische klok kalender, en die maakt de papieren briefjes overbodig. 

 

Familie, vrienden, mantelzorgers en de klok gebruiker zelf kunnen eenvoudig via een app op hun mobiele telefoon een afspraak of herinnering sturen naar de slimme klok.


De Bbrain spreekt de taken en afspraken uit

De Bbrain spreek de taken of afspraken uit. Heb je toevallig de gesproken melding gemist, geen probleem door op het agendapunt te klikken wordt het nog een keer voorgelezen. De snelheid en de volume van de stem kan aangepast worden.

Onderaan deze pagina staat een afbeelding van hulpmiddelwereld.nl klik op deze afbeelding en je kan als je interesse hebt, daar de Bbrain Family bestellen. Als je op hun website ben vul dan in de zoekbalk bovenaan ''Bbrain Family'' in en je komt dan bij het product.

Ik hoop dat mensen die moeite hebben met het plannen van afspraken of het vergeten van de dagelijkse taken in huis hier wat aan hebben. Het zal fijn zijn dat je op deze manier meer grip kunt krijgen op je eigen leven. We leven in een tijd dat er veel techniek is maar van een hoop producten weten een hoop mensen niet dat het bestaat. Via deze blog wil ik deze kennis delen, en hoop ik dat de taken wat beter gaan.


«   »