Nah, help en inspireer elkaar.

Niet zichtbare gevolgen van mijn nah symptomen

Gepubliceerd op 28 juni 2021 om 17:26

Niet-aangeboren hersenletsel, ervaringsverhaal,beroerte,nah,hersenbeschadiging,blog,niet zichtbare gevolgen

Niet-zichtbare gevolgen van mijn niet-aangeboren hersenletsel

4 jaar later en deze niet-zichtbare gevolgen van mijn niet-aangeboren hersenletsel zullen niet verdwijnen ze zijn zelfs sterker geworden.

 

Ik wilde de buitenwereld laten geloven dat het allemaal wel goed ging, ik ontkende mijn nah en verzon wel weer iets zodat het niet opviel. Ik lachte het weg als ik weer eens niet goed uit mijn woorden kwam, of ik was vergeten waar ik mee bezig was.

 

In de foto bij deze blog heb ik doormiddel van pictogrammen een aantal van mijn niet zichtbare gevolgen van mijn niet-aangeboren hersenletsel weergegeven.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Eric Boer
een jaar geleden

Test

Ingrid Engelen Engelen
9 maanden geleden

Ik heb zelf in maart 2018 ‘n herseninfarct gehad, 6 weken na mijn broer. Na onderzoek is gebleken dat we beiden ‘n erfelijke genmutatie hebben, die infarcten van de goeddoorbloede organen kunnen krijgen (RVCL genaamd). Heeft ons hele leven op de kop gezet, maar gelukkig heb ik tot nu toe weinig fysieke gevolgen ervan, wel op andere vlakken. Herken veel in je blogs ervan en wil heel graag je blijven volgen. Lieve groet Ingrid Engelen

Jos groen
6 maanden geleden

Verward.emotieloos.concentratieproblemen.snel vermoeid.enorm Vergeetachtig.traag van verwerken.overprikkeld.slapeloosheid.hoofdpijn.tinitus.gevoelig voor licht.angstig voor vreemde dingen.paniekaanvallen.redelijk autistisch.en zo zijn dr nog een aantal dingen.en maar wachten op hulp.